Rólunk

Vendégházunk a 83-as főút mentén, Városlőd község külterületén, a 8-as számú főúttól egy kilométerre található. Ezen a könnyen megközelíthető helyen, a Bakony erdejével három oldalról körülvéve építettük fel modern, igényes belső térrel, kényelmes szobákkal vendégházunkat.

Szeretnénk, ha nem csupán szálláshelyként, hanem elsősorban családok, barátok összejöveteleinek helyszíneként gondolnának ránk. A zavartalan erdei környezet, a gyönyörűen parkosított kert, tágas, otthonos társalgó ehhez kiváló alapot ad, de azon vagyunk, hogy a nálunk töltött idő tartalmasan is teljen.

Fedett teraszunkon grillező-bográcsozó sarkot alakítottunk ki kemencével, így vendégeink a közös sütés-főzés és a szabadban együtt elfogyasztott ebéd, vacsora élményével gazdagodhatnak. Ha eközben zenét hallgatni támadna kedvük, bátran megtehetik, mert szomszédok híján nálunk ezzel senkit sem zavarnak.

Erdei kilátással rendelkező szabadidő termünkben biliárd, ping-pong, darts és csocsó játékra van lehetőség. A gyönyörű, sziklakertre táruló szauna exkluzív kialakítású finnszaunával, infra szaunával, sószobával és pihenőtérrel kényezteti vendégeinket.

Ha kellően kipihenték magukat, induljanak egy kellemes bakonyi kirándulásra! Nálunk túravezetést is kérhetnek. De aztán várjuk vissza Önöket …

Vendégházunk a társas kapcsolatok ápolásának tökéletes színtere.Koncepciónknak megfelelően nem helyeztünk a szobákba TV készüléket,támogatva ezzel a családi-baráti,ill.munkatársi kapcsolatok előtérbe helyezését.